- 1. Srdce na slanině v tlakovém hrnci
- (Srdce)
- Srdce ze spárkaté, kousek slaniny, 1 menší cibule, hladká mouka, sůl, kmín, pepř. Srdce očistíme, zbavíme vnitřních vazů, rozkrojíme ...
- Vytvořeno 24. srpen 2011
- 2. Vařené hrudí v tlakovém hrnci
- (Vařená masa)
- 1-1,2 kg jeleního hrudí, 1 velká cibule, 6 celých pepřů, 3 zrna nového koření, 1 bobkový list, sůl, 1 větší mrkev, 1/2 celeru, 1 petržel, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 3. Vývar z kostí v tlakovém hrnci
- (Polévky a vývary)
- Kosti se zbytky masa, sůl, cibule, 2-3 stroužky česneku, 1 cibule, 5-6 kuliček nového koření, 5-6 kuliček pepře. Kosti se zbytky masa nasekáme a vložíme do tlakového ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 4. Gulaš v tlakovém hrnci
- (Guláše)
- 1-1,2 kg zvěřiny na guláš, tuk, 5-10 dkg slaniny, 3 jalovčinky, 2 velké cibule, 2 lžičky papriky, špetka pepře a špetičku mletého kmínu, 2 lžíce ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 5. Ragů v tlakovém hrnci
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z plecka, krku, žeber, 10 dkg másla, 10 dkg slaniny, 1 velká cibule, 2 menší mrkve, 1 petržel, 1/2 celeru, 4 kostky cukru, 2 hřebíčky, 1 bobkový ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 6. Bažant na červeném víně v tlakovém hrnci
- (Bažant)
- 1 bažant, 10 slaniny, máslo, 1 velká cibule, sůl, mletý pepř, 3 snítky tymiánu, 2-3 dl červeného vína, 5 dkg žampiónů nebo hříbků, 1 lžíce ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011
- 7. Bažant s žampiony (hřiby) v tlakovém hrnci
- (Bažant)
- 1 bažant, 10 dkg slaniny, 5 dkg másla, 5 celých pepřů, 1 cibule, 10 dkg žampiónů nebo hříbků, sůl. Bažanta protáhneme slaninou a osolíme. Do tlakového ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011
- 8. Bažant s jablky v tlakovém hrnci
- (Bažant)
- 1 bažant, 10 dkg slaniny, máslo, 1 cibule, 4 kuličky pepře, 1 bobkový list, 4-5 velkých jablek. Bažanta nakrájíme na porce a protáhneme slaninou. Do tlakového ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011
- 9. Bažant na smetaně v tlakovém hrnci
- (Bažant)
- 1 bažant, sádlo, 5 dkg slaniny, sůl, 1 cibule, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, 1 bobkový list, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nové koření, 1 kelímek zakysané ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011