- 1. Závitky se zakysanou smetanou na víně
- (Závitky)
- ... nebo sójové omáčky. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, posypeme paprikou a lehce potřeme ústřicovou omáčkou. Na plátky ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 2. Pikantní závitky na smetaně
- (Závitky)
- ... Přidáme nakrájenou cibulku a zbytek jablka, orestujeme, podlijeme a dusíme s bobkovým listem, lžičkou hořčice a paprikou. Omáčku podle chuti mírně osladíme, ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 3. Závitky s klobásou a křenem
- (Závitky)
- ... vložíme půlky klobásy. Plátky zavineme, převážeme nití a potřeme rozmačkaným česnekem. Cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme paprikou, ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 4. Pikantní závitky
- (Závitky)
- ... Přidáme nakrájenou cibulku a zbytek jablka. Orestujeme, podlijeme a dusíme s bobkovým listem a paprikou. Omáčku podle chuti mírně osladíme, zahustíme ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 5. Plněné plátky s paprikou
- (Plněné plátky)
- 0,5 kg zvěřiny z kýty, sůl, mletý pepř, vejce, mouka, strouhanka, olej. Náplň: 1 větší cibule, 1 větší zelená (nebo červená) ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 6. Guláš po manětínsku
- (Guláše)
- ... měl pěknou barvu, asi třetinu mleté papriky přidáme do rozehřátého tuku, nepatrně podlijeme vodou, krátce povaříme a takto upravenou paprikou guláš ...
- Vytvořeno 23. září 2011
- 7. Játra na jalovci se smetanou
- (Játra )
- ... nakrájíme na nudličky, zaprášíme hladkou moukou a sladkou paprikou a opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, jalovec ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 8. Játrový guláš
- (Játra )
- ... Opepříme, posypeme mletou paprikou a moukou, zamícháme a osmahneme. Podlijeme horkou vodou a dusíme. Po 5 minutách přidáme papriku a dusíme dokud není ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 9. Jagrecht
- (Kořínek)
- ... téměř do měkka. Pak přidáme na proužky nakrájenou zeleninovou papriku, mletou červenou paprikou, na kostky pokrájená a omytá játra a dusíme do měkka. ...
- Vytvořeno 24. srpen 2011
- 10. Zvěřinová gulášová polévka
- (Polévky a vývary)
- ... pepřem, červenou paprikou, majoránkou, špetkou kmínu, osolíme a orestujeme. Přidáme pokrájená rajčata, zelené papriky, kostku bujonu, zalijeme vodou ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 11. Grilované plátky s paprikou
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 4 plátky z mladé zvěřiny, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 lžíce sladké papriky, sůl, pepř, olej. Olej smícháme s paprikou, velmi jemně nakrájenou ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 12. Plátky na grilu s hořčicí a paprikou
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 4 plátky kýty nebo hřbetu mladé zvěřiny, 3 lžíce oleje, 1 lžíce piva 1 lžička hořčice, sůl, ¼ lžičky mletého pepře, 1 stroužek česneku, 2 cibule, 1 červená ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 13. Guláš s uzeným bůčkem
- (Guláše)
- ... a vše orestujeme. Přidáme maso ze zvěřiny, osolíme ho a posypeme červenou paprikou a krátce orestujeme. Vše zalijeme litrem bujónu, kastrol přikryjeme pokličkou ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 14. Guláš s divokým kořením
- (Guláše)
- ... maso zatáhnout. Následně obsah hrnce osolíme a zaprášíme paprikou. Přidáme na drobno nakrájenou mrkev, celer, papriku a chvilku restujeme společně ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 15. Guláš s vnitřnostmi ze zvěřiny černé
- (Guláše)
- ... ledvinky ještě spaříme ve vařící vodě. Na sádle osmažíme oloupanou na kostičky krájenou cibuli dozlatova, zapěníme paprikou, promícháme ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 16. Kotlíkový guláš ze zvěřiny s noky
- (Guláše)
- ... sladkou červenou paprikou, rychle promícháme, přilijeme trochu vody a vaříme, až se voda vyvaří (nepřipálit!). Přidáme pokrájené maso, osolíme, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 17. Zječí zadek obložený
- (Zajíc)
- ... syrového másla. Měkkou zvěřinu pokrájíme, obložíme paprikou a ovocem a přelijeme šťávou. ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 18. Pivní škvarky
- (Sádlo a škvarky)
- ... orestujeme. Nakonec škvarky ochutíme pepřem, červenou paprikou, a osolíme. ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 19. Ragů z černé s paprikou
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny, 15 dkg uzeného bůčku, 1 kelímek zakysané smetany, 2 zelené papriky, 2 dl bílého vína, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 cibule, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 20. Perkelt ze zvěřiny z černé
- (Masové kostky)
- ... vrstvu koleček cibule. Opakujeme do spotřebování surovin. Vrstvy prosypeme mletou paprikou. Perkelt dusíme pod pokličkou na velmi na mírném ohni přibližně hodinu, občas ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011