- 1. Plněné kapsy se švestkami a šunkou
- (Plněné plátky)
- ... osolíme, opepříme a na pánvi osmažíme nebo potřeme olejem a grilujeme. ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 2. Zajíc na grilu
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... přivážeme ke grilovací jehle tenkým drátem. Zajíce potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme teplým olejem. ...
- Vytvořeno 24. září 2011
- 3. Bylinková marináda na gril
- (Marinády)
- ... tymián). Maso potřeme marinádou, dáme do ledničky odležet a druhý den grilujeme. ...
- Vytvořeno 9. září 2011
- 4. Pomerančová marináda ke grilovaným masům
- (Marinády)
- ... důkladně promícháme a maso naložíme na několik hodin do ledničky. Grilujeme nebo pečeme na pánvi. Při grilování zbylou marinádou potíráme, ...
- Vytvořeno 9. září 2011
- 5. Obecný recept na špíz
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... koncem grilování alobal sundáme, aby špíz chytil aroma z grilu. Během grilování můžeme maso potírat různými marinádami. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 6. Divoký špíz
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... pak střídavě napichujeme na jehlu. Špíz grilujeme nebo opékáme na oleji. Špízy můžeme také obalit v trojobalu a usmažit na oleji. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 7. Myslivecký špíz
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... a grilujeme nebo pečeme v troubě v otevřeném pekáči do měkka. Nakonec pokropíme Myslivcem, přidáme kousek másla a šťávu prohřejeme a přelijeme na špízy. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 8. Špíz s rajčaty a žampiony
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... cibule, žampionů a kousky rajčat. Můžeme přidat i kousky šunky. Špízy grilujeme na roštu nebo opékáme na pánvi. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 9. Závitky na rožni
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... a žampiony, potřeme olejem a na grilujeme. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 10. Cikánské ražniči
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... hořčicí, osolíme a okořeníme. Dáme péct do trouby na otevřená pekáč, občas podléváme. Nakonec špízy v troubě krátce ogrilujeme. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 11. Dunajský špíz
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... v chladu odležet. Na jehlu napichujeme kousky masa, plátky anglické slaniny, plátky dunajské klobásy, plátky cibule. Grilujeme na roštu, nebo dáme ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 12. Špíz z muflončete po arabsku
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... grilujeme. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 13. Muflonče na jehle s uzeným bůčkem
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... střídavě s cibulkami, plátky papriky, kousky rajčete a grilujeme. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 14. Mufloní šašlik
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... a grilujeme. Na talíři je zakapeme máslem a ozdobíme sekanou petrželkou a plátkem citronu. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 15. Šašlik na rumu
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... na jehly kousky cibule a slaniny. Potřeme olejem a grilujeme. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 16. Pečená žebra na roštu s bearmskou omáčkou
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... pečení a grilujeme 5 minut po každé straně doměkka. Rozkrájíme na porce a přelijeme bearmskou omáčkou. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 17. Grilovaná kýta ze selátka
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... ovineme provázkem, osolíme a opepříme. Grilujeme cca 50 až 60 minut. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 18. Přírodní plátky na roštu
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... je, opepříme, potřeme částí oleje a necháme v chladu. Na roštu rozehřátého grilu je za občasného potírání oleje po obou stranách ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 19. Plátky na grilu s bylinkovým máslem
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... Z kýty nařežeme silnější plátky, lehce je naklepeme, uhladíme, osolíme, potřeme směsí pepře a jalovčinek. Opekáme na grilu, podle potřeby je ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 20. Grilované kotlety z černé v alobalu
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- ... na malé kostičky. Kotlety krátce ogrilujeme z obou stran, osolíme a opepříme. Poté vložíme každou kotletu na jednu fólii alobalu. Šunku, žampiony, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011