- 1. Guláše
- (Kategorie)
- Vytvořeno
- 2. Guláš po manětínsku
- (Guláše)
- 0,5-0,7 kg zvěřiny (z plece, z boku, odřezky), sádlo (olej), 20-30 dkg cibule, 1 lžíce mleté papriky, 2 lžíce rajského protlaku (nebo kečupu), 3 dkg slaniny, 4 stroužky ...
- Vytvořeno 23. září 2011
- 3. Játrový guláš
- (Játra )
- 0,5 kg jater ze zvěřiny, 1 cibule, mletý pepř, 5 dkg slaniny, 2 papriky, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 lžička hladké mouky, 1 dl sladké smetany, 1dl kysané ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 4. Zvěřinová gulášová polévka
- (Polévky a vývary)
- 40 dkg odřezků ze zvěřiny, 2 cibule, 2 rajčata, 4 větší brambory, hovězí bujon v kostce, mletá paprika, čili koření (čili omáčka), mletý pepř, mletý ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 5. Hospodský zvěřinový guláš
- (Guláše)
- 0,5-0,7 kg masa, 20-30 dkg cibule, sádlo (olej), mletý pepř, mletá paprika, sůl, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce rajčatového protlaku, (4 stroužky česneku, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 6. Pikantní guláš z černé
- (Guláše)
- 60 dkg zvěřiny, 8 dkg slaniny, sádlo, 10 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, 3 kuličky jalovce, 1 bobkový list, 1 kyselá okurka, jíška, 2 cibule, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 7. Guláš s uzeným bůčkem
- (Guláše)
- 0,5 kg jeleního (daňčího, srnčího) masa, 0,5 kg masa z divočáka (nebo vepřového), 20 dkg uzeného vepřového bůčku, 4 velké cibule, 4 papriky (i ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 8. Guláš s divokým kořením
- (Guláše)
- 1-1,2 kg zvěřiny (kančí, srnčí, jelení, daňčí), 40 dkg cibule,15 dkg slaniny, 2 lžíce sádla, 4 dl červeného vína, 4 dl vody, 2 mrkve, ¼ ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 9. Guláš s vnitřnostmi ze zvěřiny černé
- (Guláše)
- 0,5 kg zvěřiny z plece nebo seříznuté maso z boků, odřezky masa, 2 větší cibule, 2 lžičky sladké papriky, 1 / 2 lžičky pálivé papriky, srdce, 20 dkg ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 10. Kotlíkový guláš ze zvěřiny s noky
- (Guláše)
- 0,5kg zvěřiny na guláš, oleje (sádlo), 20 dkg cibule, mletá paprika, sůl, kmín, mletý pepř,4 stroužky česneku, 60 dkg brambor, 10-15 dkg paprikových ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 11. Guláš z trouby
- (Guláše)
- 1 -1,2 kg zvěřiny, 3 - 4 velké cibule, 5 stroužků nasekaného česneku, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, (nebo chilli papričky), 1 lžíce ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 12. Použití zvěřiny na kotlíkové guláše
- (Guláše)
- Maso na kotlíkový guláš můžeme předem upravit: -Den předem maso naložíme do směsi olivového oleje, čerstvého tymiánu, s přídavkem ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 13. Kotlíkový guláš ze zvěřiny na ohni
- (Guláše)
- 1/2 kg zvěřiny z černé, 1/2 kg zvěřiny jiné spárkaté zvěře (nebo 1 kg zvěřiny z černé), 2 papriky, chleba na strouhání, hotová jíška, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 14. Maďarský kotlíkový guláš na ohni
- (Guláše)
- 1 kg masa z černé, 2 kg zvěřiny z ostatní spárkaté zvěře (můžeme nahradit hovězím masem), 2 kg cibule, 1 kg zelených paprik, 2 kg rajčat, 3 stroužky česneku, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 15. Kotlíkový guláš z černé s lečem na ohni
- (Guláše)
- 1,5 kg zvěřiny z černé, 4 velké cibule, 1 sterilované lečo, 8 stroužků česneku, 4 zelené papriky, 1 čili paprička, 4 větší rajčata, 3 větší brambory, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 16. Guláš z bažanta
- (Bažant)
- 2 bažanti (kohout nebo slepice), 2 větší cibule, 3 lžíce sádla, 1 vrchovatá lžička sladké papriky, 1 vrchovatá lžička pálivé papriky, necelá ...
- Vytvořeno 14. srpen 2011