- 1. Zvěřinové ptáčky s klobásou
- (Závitky)
- 4 plátky z kýty zvěřiny, 2 lžíce sádla, 1+1/2 cibule, 1 lžíce vinného octa, 1 lžíce cukru, lák z okurek, jíška, vývar ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 2. Zvěřinové ptáčky se šunkou
- (Závitky)
- 4 plátky z kýty zvěřiny, sádlo, 1 cibule, hladká mouka, 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření, 1 bobkový list, sůl. Náplň: 10 dkg ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 3. Zvěřinové ptáčky s křenem
- (Závitky)
- 4 plátky z kýty zvěřiny, mletý pepř, sůl. Náplň: strouhaný křen, máslo, kousek uzeného bůčku (nebo párek). Strouhaný křen utřeme ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 4. Zvěřinové nudličky po vyšehradsku
- (Masové kostky)
- 50 dkg kýty nebo hřbetu z mladé zvěřiny (sele, kolouch, srnče, muflonče), 20 dkg uzeného bůčku, ústřicová omáčka, 2-3 zelené papriky, 3 rajčata ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 5. Zvěřinové nudličky s žampiony
- (Masové kostky)
- 50 dkg z kýty mladé zvěřiny, 1 cibule, 6 žampionů, 1 stroužek česneku, 2 sladko-kyselé okurky, 1 lžička divokého koření (nebo jiné koření na steaky), ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 6. Pikantní zvěřinové nudličky
- (Masové kostky)
- 50 dkg kýty z mladého kusu černé, 1 větší cibule, 3 stroužky česneku, 1 červená paprika, kečup, oblíbené koření, sůl, pepř , olej, worchester, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 7. Zvěřinové nudličky v těstíčku
- (Masové kostky)
- 0,75 kg mladé zvěřiny z kýty, sůl, olej. Maso nakrájíme na větší nudličky, osolíme a alespoň na 2 hodiny (nejlépe přes noc) naložíme ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 8. Zvěřinové nudličky s nakládanou okurkou
- (Masové kostky)
- 50 dkg mladé zvěřiny (můžeme použít různé druhy zvěřiny), 1 střední cibule, mletý pepř, mletá paprika, paprikový lusk (může být i feferonka ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 9. Zvěřinové pečené plátky
- (Plátky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty černé (srnčí, jelení,daňčí), 2-3 středně velké cibule, 15 dkg anglické slaniny, olej, sůl. Maso nakrájíme ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 10. Zvěřinové kostičky
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny, slanina, 2 cibule, 3 papriky, olej, kečup, bobkový list, pepř, sůl. Zvěřinu nakrájíme na menší kostky, osolíme a opepříme. Kostičky ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 11. Zvěřinové hranolky
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, sůl, pepř, olej, 2 cibule, kečup, ústřicová omáčka. Kýtu z mladšího kusu nakrájíme na silné plátky, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 12. Zvěřinové nudličky s mandlemi
- (Masové kostky)
- 3/4 kg zvěřiny, 1 pórek, hrst nasekaných mandlí, olej, mletý pepř, sůl, špetka tymiánu, 1 kelímek sladké smetany, lžíce ústřicové ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 13. Zvěřinové kostky s šípkovou omáčkou
- (Masové kostky)
- 3/4 kg kýty ze zvěřiny, 1/4 lžičky pepře, sůl, jíška, 5 dkg másla, 2 větší cibule, 1/4 lžičky mletého nového koření, 1 lžička tymiánu, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 14. Zvěřinové sloupečky
- (Pečeně)
- MŮJ TIP 1-1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu mladého kusu, 2 větší cibule, (2 velké stroužky česneku), slanina nebo uzený bůček, pepř, sůl, olej. Zvěřinu ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 15. Dušené pikantní zvěřinové plátky
- (Plátky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, pepř, 10 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 2 cibule, 10 dkg slaniny, 2 dl červeného vína, 4 lžíce oleje, sůl, (smetana). Z kýty ...
- Vytvořeno 16. srpen 2011
- 16. Zvěřinové frikadely
- (Mleté maso)
- 70 dkg jelení (nebo jiné) zvěřiny bez kostí z krku, plecka, žeber nebo odřezků z kýty, 35 dkg tučnějšího vepřového bůčku, sůl, 1 lžíce sekané ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 17. Zvěřinové krokety s houbami
- (Mleté maso)
- 40 dkg zvěřiny, 4 dkg másla, 4 dkg hladké mouky, 1 dl mléka, 15 dkg žampionů (nebo jiných hub), 2 vejce, 3 lžíce madeiry (nebo jiného podobného ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 18. Zvěřinové krokety
- (Mleté maso)
- 1-1,2 kg zvěřiny z krku, plece, žeber nebo odřezků z kýty, 20 dkg slaniny, sůl, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 lžičky dobré papriky, 1/2 lžičky karí koření, holandská ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 19. Zvěřinové koule s játry
- (Mleté maso)
- 40 dkg prorostlého masa z černé, 15 dkg jater, 1 vejce, žemle, 1 stroužek česneku, pepř, sůl. ...
- Vytvořeno 5. červen 2011
- 20. Zvěřinové koule nakládané
- (Mleté maso)
- 1-1,2 kg odblaněné zvěřiny, sůl, pepř, 2 stroužky česneku, mletá paprika, 2 cibule, 1 vejce, 15 dkg anglické slaniny, 3 dkg mouky, 10 dkg másla (nebo jiný tuk), ½ ...
- Vytvořeno 5. červen 2011