- 1. Jemná zvěřinová sekaná
- (Mleté maso)
- 1-1,2 kg mletého masa (nejlépe ½ zvěřiny ½ vepřového), 2 vejce, 2 jemně nasekané cibule, 4 stroužky česneku, cca lžíce soli, špetka pepře, špetka ...
- Vytvořeno 5. září 2011
- 2. Zvěřinová omáčka
- (Omáčky)
- 25 dkg brusinkového kompotu, 40 dkg rybízového džemu, lžíce hořčice, 1 g zázvoru mletého, 1,5 dl červeného vína, 1 dl citronové šťávy, ...
- Vytvořeno 24. srpen 2011
- 3. Zvěřinová paštika
- (Paštiky a pomazánky)
- MŮJ TIP 50 dkg zvěřiny (nejlépe srnčí či z divočáka), 50 dkg vepřového boku, 5 dkg másla, 1 větší cibule, mletý pepř, bobkový list, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 4. Zvěřinová polévka s houbami I
- (Polévky a vývary)
- 30 dkg masa ze zvěřiny 1,5 l vody, sůl, 3 zrnka černého pepře, 2 zrnka nového koření 1 cibule, 2 stroužky česneku, 10 dkg kořenové zeleniny, 10 dkg brambor,15 dkg čerstvých ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 5. Zvěřinová polévka s houbami II
- (Polévky a vývary)
- 3/4 kg zvěřiny i s kostmi, 1 velká cibule, 1 plná lžíce sušených hub, 20 dkg celeru, 1 lžíce másla, 4 kuličky pepře, 2 kuličky nového koření, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 6. Zvěřinová polévka z mletého s houbami
- (Polévky a vývary)
- 25 dkg čerstvých hub (různé), středně velká cibule, kousek másla, 60 dkg mletého(můžou být různá masa), 1,75 l vody, 10 dkg mrkve, 2 žloutky, mletý ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 7. Zvěřinová polévka s uzeným masem
- (Polévky a vývary)
- 3/4 kg zvěřiny, 10 dkg uzeného masa, 5 dkg slaniny, zelená petrželová nať, 2 střední cibule, lžíce sádlo, sůl, pepř, máslo, mouka, 2 dl bílého ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 8. Zvěřinová gulášová polévka
- (Polévky a vývary)
- 40 dkg odřezků ze zvěřiny, 2 cibule, 2 rajčata, 4 větší brambory, hovězí bujon v kostce, mletá paprika, čili koření (čili omáčka), mletý pepř, mletý ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 9. Zvěřinová kotlíková polévka
- (Guláše)
- 2 kg méně hodnotného různého masa ze zvěřiny, 15 dkg uzeného vepřového bůčku, 30 dkg klobásek nebo párků, sádlo, 30 dkg mrkve, 4 pórky, ...
- Vytvořeno 19. srpen 2011
- 10. Pikantní zvěřinová směs
- (Masové kostky)
- 0,5 kg mladší zvěřiny, 1 větší cibule, 1 pórek, 2 mrkve, 20 dkg žampionů, 4 stroužky česneku, 1 lžíce kečupu,1 dl červeného vína, kousek másla, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011