- 1. Plněné plátky
- (Kategorie)
- Vytvořeno
- 2. Plátky
- (Kategorie)
- Vytvořeno
- 3. Plátky
- (Kategorie)
- Vytvořeno
- 4. Plněné plátky s paprikou
- (Plněné plátky)
- 0,5 kg zvěřiny z kýty, sůl, mletý pepř, vejce, mouka, strouhanka, olej. Náplň: 1 větší cibule, 1 větší zelená (nebo červená) ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 5. Plněné plátky houbovou smaženicí
- (Plněné plátky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, sůl, sádlo, pepř, polohrubá mouka. Náplň: 15 dkg hříbků nebo žampiónů (popřípadě jiných hub), 10 dkg slaniny a 2 ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 6. Plněné plátky s houbami na víně
- (Plněné plátky)
- 0,5kg kýty, olej, 1 dl červeného vína, hladká mouka, mletý pepř, mletý kmín, sůl. Náplň: 10-15 dkg čerstvých (nebo mražených) ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 7. Plněné plátky s česnekem
- (Plněné plátky)
- 60 dkg kýty, sůl, mletý pepř, hl. mouka, tuk. Náplň: 10 dkg cikánské pečeně (nebo anglické slaniny), 4 stroužky česneku, hořčice. Maso nakrájíme ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 8. Plněné plátky s kapary
- (Plněné plátky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, sůl, Náplň: 1 velká cibule, 1/2 lžičky strouhané citrónové kůry, 1 lžička sardelové pasty, 1 lžíce rozsekaných ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 9. Plněné plátky s uzeným masem
- (Plněné plátky)
- 4 zvěřinové plátky, mletá paprika, pepř, sůl. Náplň: 4 menší sterilované okurky, 2 vejce, kousek vepřového uzeného masa. Plátky ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 10. Plněné plátky ve smetanové omáčce
- (Plněné plátky)
- 4 zvěřinové plátky, 3 lžic kysané smetany, asi 1 dl vývaru (může být z Masoxu), hladká mouka, sůl, olej. Náplň: 1 cibule, 5 dkg hub (žampiónů), ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 11. Plněné plátky na kořenové zelenině
- (Plněné plátky)
- 8 větších plátků, 1 cibule, malý kousek celeru, mrkve a petržele, 2 lžičky hladké mouky, máslo, sůl, pepř. Náplň: 6 dkg plátků šunky ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 12. Plněné plátky s játry na víně
- (Plněné plátky)
- 4 větší plátky, sůl, olej. Náplň: 10 dkg vepřových (nebo drůbežích) jater, 10 dkg žampiónů, 2 menší rajčata, sůl, špetka pepře ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 13. Plněné plátky se sýrem a šunkou
- (Plněné plátky)
- 4 silnější plátky z mladé zvěřiny, sůl, pepř, hladká mouka, strouhanka, 1 vejce, olej. Náplň: 1 lžíce hořčice, 4 plátky ...
- Vytvořeno 11. říjen 2011
- 14. Zapékané vařené plátky
- (Vařená masa)
- 1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu, sůl, 1 lžíce sekané petrželky, 10 celých pepřů, 2 bobkové listy, 1 lžíce octa, voda, 1 malá lžička sekaného libečku. Směs ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 15. Přírodní plátky na roštu
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 4 plátky z mladé zvěřiny, sůl, pepř, 2 lžíce oleje, citron, bylinkové máslo. Plátky na okraji několikrát nařízneme a zlehka naklepeme. Osolíme ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 16. Plátky na grilu s bylinkovým máslem
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 1- 1,2 kg mladé zvěřiny ze hřbetu nebo kýty, sůl, 1 lžička mletého pepře a 1 lžička tlučených jalovčinek, 10 dkg másla nebo oleje na potírání. ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 17. Nadívané plátky v alobalu
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 4 plátky masa ze zvěřiny, 1-2 cibule, 15 dkg slaniny, 1 zelená paprika, 4 feferonky, olej, pepř, sůl, máslo. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Na jednu polovinu ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 18. Medové plátky na grilu
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 1 kg mladé zvěřiny, 1,5 dl piva, 1 lžíce medu, 1 lžička citronové šťávy, 1/2 lžičky chilli koření, sůl. Zvěřinu nakrájíme na plátky, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 19. Grilované plátky s česnekem
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 4 plátky z mladé zvěřiny, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, pár kapek chilli omáčky, sůl, pepř, lžíce oleje, 3 stroužky česneku. Prolisujeme ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 20. Grilované plátky s paprikou
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- 4 plátky z mladé zvěřiny, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 lžíce sladké papriky, sůl, pepř, olej. Olej smícháme s paprikou, velmi jemně nakrájenou ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011