- 1. Pomazánka ze zbytků zvěřiny pečená
- (Paštiky a pomazánky)
- 2 šálky studené pečené zvěřiny (můžeme přidat kousek uzeného bůčku), ½ šálku drobně pokrájené cibule, 1 lžička hořčice, 5 dkg másla, ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 2. Pečená žebra na roštu s bearmskou omáčkou
- (Zvěřina na jehle, na roštu)
- Žebra dobře omyjeme a rozsekneme na 2-3 větší kusy, aby se vešly do pekáče. Osolíme a s pepřem, bobkovým listem a novým kořením upečeme na plátcích ...
- Vytvořeno 21. srpen 2011
- 3. Pečená hlava černé s uzenými vepřovými žebry
- (Hlava z divočáka)
- 1 hlava z černé, 0,5 kg uzených vepřových žeber, 2 střední cibule, 6 stroužků česneku, sůl, pepř, křen, sádlo, hořčice. Očištěnou hlavu rozděláme ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 4. Pečená krkovice na kmíně
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg krkovičky z černé, hladká mouka, kmín, sůl, voda nebo vývar z kostí (přibližně 1/2 litru). Zvěřinu osolíme. Do pekáče vložíme maso, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 5. Pečená kýta z černé na česneku s kořenovou zeleninou
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 10 dkg slaniny, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 10 dkg mrkve, , 4 stroužky česneku, 5 malých cibulek, 8 dkg másla, 1 bobkový list, 6 kuliček pepře, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 6. Pečená žebírka s uzeným bůčkem
- (Plátky)
- 6 žebírek z mladého kusu černé, 1 velká cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky pepře, sůl, vývar, kousek sádla, 20-30 ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 7. Pečená kýta na jalovci
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty ze zvěřiny, 5 dkg slaniny, 10 dkg másla, 1 cibule, 15 dkg kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev), 5 kuliček rozdrcených jalovčinek, 4 kuličky pepře, 4 kuličky ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 8. Pečená zvěřina s uzenými vepřovými žebry
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty, 1/2 kg uzených vepřových žeber, 10 dkg slaniny, 15 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 2 větší cibule, 6 kuliček pepře, 6 kuličky nové ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011