- 1. Játra
- (Kategorie)
- Vytvořeno
- 2. Játra-úvod
- (Játra )
- Před kuchyňským zpracováním játra dobře prohlédneme. Měly by být hladké, bez bílých skvrn a hrbolků. Tmavě zbarvená a nepřiměřeně ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 3. Játra na slanině s česnekem
- (Játra )
- 0,5 kg jater, 5-10 dkg slaniny, jíška, tuk, sůl, 1 větší cibule, mletý pepř, ústřicová omáčka, česnek. Játra nakrájená ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 4. Játra na žampionech se smetanou
- (Játra )
- Středně velká játra, 10-15 dkg anglické slaniny, žampióny, 1 větší cibule, olej, sůl, pepř, drcený kmín, majoránka. Játra nakrájíme ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 5. Játra se zakysanou smetanou
- (Játra )
- Středně velká játra, 1cibule, gulášové koření, majoránka, masox, olej, hladká mouka, 1 kelímek zakysané smetany. Na oleji orestujeme ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 6. Játra na špeku se smetanou
- (Játra )
- 0,5 kg jater z mladšího kusu, 7-10 dkg slaniny, 1 větří cibule, sůl, pepř olej, kelímek sladké smetany, mléko. Játra nakrájíme na ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 7. Játra na jalovci se smetanou
- (Játra )
- 0,5 kg jater, slanina, 1 kelímek šlehačky, 1 dl červeného vína, olej, hladká mouka, mletá paprika, 6 kuliček jalovce, bobkový list, sůl. Játra ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 8. Játra na houbách se smetanou
- (Játra )
- 50-60 dkg jater, 1 středně velká cibule, sádlo, mletý pepř, sůl, jíška, 2 dl vývaru (může být z masoxu), kelímek sladké smetany, 20-30 ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 9. Pikantní játra s houbami
- (Játra )
- 0,5 kg jater z mladšího kusu, olej, 4 stroužky česneku, 1 větší cibule, 15-20 dkg hub, 4 větší rajčata, 2 zelené papriky, 6 celých pepřů, 3 zrna ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 10. Játra na česneku
- (Játra )
- 50 dkg jater, 2 dl bílého vína, 6 stroužků česneku, 1 dl sladké smetany, hladká mouka, bobkový list, sůl a pepř, olej . Játra nakrájíme ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 11. Játra po myslivecku
- (Játra )
- 0,5 kg jater, 3 cibule, pepř, sůl, worcester (nebo ústřicová omáčka), zelená petrželka (můžeme vynechat), 5 dkg slaniny, olej. Játra pokrájíme na ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 12. Smažená játra v pikantním těstíčku
- (Játra )
- 40-50 dkg jater, 1 vejce, 1 cibule, sůl, chilli omáčka, 2 lžíce mléka, polohrubá mouka, hladká mouka, ústřicová omáčka, olej. Vejce spolu ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 13. Smažená játra v trojobalu
- (Játra )
- Játra nakrájíme na plátky, důkladně propláchneme a na několik hodin naložíme do mléka. Plátky jater vyjmeme z mléka, osušíme, ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 14. Smažená játra v těstíčku
- (Játra )
- 50 dkg jater, olej, sůl. Těstíčko: 2 vejce, sůl, 2 lžíce bílého vína, 4 lžíce polohrubé mouky. Játra odblaníme, nakrájíme ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 15. Játra s divokým kořením na víně
- (Játra )
- 40 -50 dkg jater, 1 cibule, máslo, 5 dkg slaniny, 4 kuličky pepře, 1 bobkový list, 2 kuličky nového koření, 1 kostku cukru, sůl, 1 dl červeného vína. Játra ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 16. Játra s brusinkovou omáčkou
- (Játra )
- 15 dkg jater z mladého kusu, 1 menší cibuli, 2 lžíce worcesteru, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíci kečupu, 2 lžíce brusinkového kompotu, ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 17. Játra na divokém koření
- (Játra )
- 60 dkg jater, 30 dkg cibule, sádlo, mouka, mletý pepř, bobkový list, několik zrnek nového koření, pepře, jalovce. Játra nařežeme na plátky přibližně ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 18. Játra na jehle
- (Játra )
- 50-60 dkg jater z mladého kusu, tuk, 3 cibule, 8 dkg slaniny, mletý pepř, 3 lžíce mouky, 4 papriky, kousek másla, sůl. Játra předem namočená v mléce ...
- Vytvořeno 25. srpen 2011
- 19. Plněné srdce
- (Komentáře)
- Mám rád zvěřinu,ale tento recept tak jak je napsaný,to je gurmánský zážitek.Srdce bylo z mladé laně,játra vepřová a přidal jsem tři kuličky jalovce. :P :P :P ...
- Vytvořeno 7. prosinec 2015