- 1. Platky z černé dušené se zeleninou
- (Plátky)
- 1-1,2 kg kyty nebo hřbetu, 10 dkg másla, 10 dkg slaniny, 2 střední mrkve, 2 zelené papriky, 1 větší kyselá okurka, 2 až 3 rajčata, 1 až 2 hříbky ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 2. Plátky dušené s cibulí
- (Plátky)
- 1 -1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 2-3 velké cibule, 10 dkg slaniny pokrájené na nudličky, pepř, máslo, sůl. Zvěřinu nakrájíme na na plátky, ...
- Vytvořeno 16. srpen 2011
- 3. Dušené pikantní zvěřinové plátky
- (Plátky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z kýty, pepř, 10 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 2 cibule, 10 dkg slaniny, 2 dl červeného vína, 4 lžíce oleje, sůl, (smetana). Z kýty ...
- Vytvořeno 16. srpen 2011
- 4. Dušené plátky s rajčaty a paprikou
- (Plátky)
- 0,5 kg zvěřiny z kýty, 10 dkg slaniny, 1 cibule, 15 dkg rajčat, 4 zelené papriky 2 dl zakysané smetany, hovězí vývar (bujón), olej, sůl. Maso odblaníme, ...
- Vytvořeno 16. srpen 2011
- 5. Dušené plátky s jablky
- (Plátky)
- 4 plátky ze kýty nebo hřbetu, 5 dkg slaniny, 1 střední cibule, 1 jablko, 1/2 hrnku vývaru, pepř, sůl. Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu ...
- Vytvořeno 16. srpen 2011
- 6. Dušené ledvinky s kari
- (Ledvinky)
- Ledvinky ze spárkaté, 4 lžíce oleje, 1 velká cibule, 1 lžička koření kari, sů1, lžička mouky. Ledvinky nakrájíme na plátky a vymáčíme. ...
- Vytvořeno 4. červen 2011
- 7. Dušené ledvinky na víně
- (Ledvinky)
- Ledvinky zvěře spárkaté, 1/2 lžičky kmínu, 6 celých pepřů, 2 jalovčinky, 1 cibulka, 5 dkg tuku se sádlem, 3 lžíce červeného vína, sůl, lžička ...
- Vytvořeno 4. červen 2011
- 8. Dušené marinované plátky
- (Plátky)
- 60 dkg kýty, 2 dl suchého červeného vína, 3 jalovčinky, 3 stroužky česneku, olivový olej, mletý pepř, 2 lžíce brusinkového kompotu, 2 bobkové ...
- Vytvořeno 10. březen 2011
- 9. Dušené plátky v marinádě
- (Plátky)
- 6 plátků z kýty, 0,5 dl červeného vína, olej, 1 kelímek zakysané smetana, 3 lžíce brusinkového kompotu, sůl. Plátky naklepeme a naložíme ...
- Vytvořeno 10. březen 2011