- 1. Černá se zeleninou a houbami
- (Masové kostky)
- 50-75 dkg kýty z černé, 1 velká cibule, 2 rajčata, 2 papriky, 2 hrsti čerstvých hub, 1 lžíce sladké mleté papriky, majoránka, mletý pepř, ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 2. Černá na kari s ořechy
- (Masové kostky)
- 1-1,2 kg zvěřiny z plecka nebo odřezků, mletý pepř, 1 lžička kari koření, na špičku nože chilli, šťáva z 1 citronu, 1 velká nastrouhaná cibule, 1 lžíce ...
- Vytvořeno 18. srpen 2011
- 3. Černá s pikantní omáčkou se švestkami a ořechy
- (Pečeně)
- 1 -1,2 kg zvěřiny z černé (nebo jiné spárkaté), 10 dkg slaniny, 1 cibule, 20 dkg kořenové zeleniny, 4 kuličky pepře, 2 hřebíčky, 10 kuliček jalovce, špetka ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 4. Černá s pikantní omáčkou s křenem
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty nebo plece, 20 dkg kořenové zeleniny, 1 velká cibule, sůl, sádlo (olej), 5 kuliček pepře, 4 kuličky nového koření, 2 bobkové listy, vývar ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 5. Černá po cikánsku
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny, 20-50 dkg uzených vepřových žeber, 5 dkg sádla, 1cibule, 3 stroužky česneku, sladká a pálivá paprika, 6 kuliček pepře, 4 kuličky nového ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 6. Černá na česneku s divokým kořením
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny, 7 dkg slaniny, 1 velká cibule, 7 stroužků česneku, 5 kuliček jalovce, 4 kuličky nového koření, 5 kuliček pepře, sůl, sádlo, jíška. Zvěřinu ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 7. Černá na česneku s kysanou smetanou
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny, 4 stroužky česneku, 15 dkg slaniny, 10 dkg másla, 1lžička octa, 1 kelímek kysané smetany, sůl. Zvěřinu (nejlépe z kýty) protkáme hustě ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 8. Černá na česneku se špenátem
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg plece nebo kýty z černé, 4 stroužky česneku, 7 dkg slaniny, 1větší cibule, sůl, lžíce sádla (nebo oleje), mletý pepř, 5 kuliček nového ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 9. Černá na rozmarýnu
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty z černé, 1 cibule, 1 střední mrkev, 2 řapíky řapíkatého celeru, olivový olej, snítka rozmarýnu, 3 dl červeného vína, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 10. Černá nadívaná zeleninou
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny na pečeni, 2 pórky, 2 mrkve, 10 dkg libové anglické slaniny, sůl, pepř, 2 cibule, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 10 dkg celeru, olej, vývar, 1dl šlehačky, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 11. Černá na smetaně
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty nebo plece z černé, 10 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 1 velká cibule, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje, 1 dl bílého vína, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 12. Černá v pikantní smetanové omáčce
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty z černé, 10 dkg slaniny, sádlo, 15 dkg celeru, 10dkg petržele, 10 dkg mrkve, 1 větší cibule, 4 bobkové listy, tymián, 6 kuliček pepře, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 13. Černá na bílém víně
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny, 10 dkg slaniny, 1 dl vína (bílé nebo červené), 8 kuliček pepřů, 3 kuličky jalovce, na špičku nože tymián, tuk, jíška. Zvěřinu ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 14. Černá na červeném víně s kořenovou zeleninou
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty nebo plece, 10 dkg slaniny, 5 dkg másla (nebo jiný tuk), špetka drceného jalovce, olej, 2 cibule, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 10 dkg mrkve, 1 lžíce ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 15. Černá speciál na bílém víně
- (Pečeně)
- 50-75 dkg krkovice nebo kýta z lončáka, 20 dkg šunky, 20 dkg anglické slaniny, 1-2 cibule, sůl, máslo (nebo sádlo), kečup, pepř, 1dl bílého vína. ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 16. Černá na pivě
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny z plecka, 12 dkg slaniny, mletý pepř, sůl, 5 celých pepřů, 5 hřebíčků, 2 lžíce octa, 3 velká pokrájená oloupaná jablka, 6 velkých ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 17. Černá s šípkovou omáčkou I
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg kýty, sůl, 10 dkg mrkve, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 1větší cibule, 4 kuličky nového koření, 3 bobkové listy, 5 kuliček celého pepře, lžička ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 18. Černá s šípkovou omáčkou II
- (Pečeně)
- 0,75-1 kg kančího hřbetu bez kosti, 10 dg slaniny, 10 dkg mrkve, 10 petržele, 15 celeru, 1 větší cibule, sádlo, snítka tymiánu, snítka majoránky, ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 19. Černá s šípkovou nebo rybízovou zavařeninou
- (Pečeně)
- 1-1,2 kg zvěřiny z plece (nebo žebírka), sůl, 1 velká mrkev, 2 střední cibule, 1 střední petržel, 1/4 celeru (nebo 1 malý), 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011
- 20. Černá s hruškovým chutney
- (Pečeně)
- 0,75-1 kg hřbetu, 10 dkg slaniny, hlavička česneku, sůl, čerstvě mletý pepř, 7 dkg másla, střik octa, 3 dl smetany. Maso odblaníme a protáhneme půlkami stroužků česneku ...
- Vytvořeno 17. srpen 2011